Thursday, July 8, 2010

Masa berlari dari ku...


Salam...

08/07/2010 (smlm)
-----------------
Aku tak pernah heran selama ni dgn update2 kat face sheet yahoo mail sebelum ni. (br ade kan?) Kat situ dia kate this guy has update his profile la this girl be friends with this guy..(mcm facebook plak dah)... than aku nampak raje (rmf aka fa wildchild) update blog dia... (dlu skalu gak g blog mamat ni. jom tgk sket apa citer dia kali ni)

aku baca la sket2 yg aku ske...(definately not the technical part...apa benda ko cerita pasal floppy n hard disk...org cam aku mmg tak paham..sorry la je) pjg gak citer mamat ni..last skali aku ske dia citer pasal bapak dia...n hadiah br dr bapak dia...jeles2. (dia dpt McBook...aku dpt habok..labtop br pas kene curik)...end of the entry...aku komen la sket.. tapi tak bley.. nk ID la pabende... hmm aku abaikan...(tak jadi nk post) than aku bc la apa yg menarik lg kat page kwn lame aku nih..

Hmm....rmi kwn2 aku yg tulis blog upernye...(dlm hati..jelesnye rmi plak followers dia nih).. than aku nmpk 1 portion: blog kwn2 yg tak active:Fafa

Wah...aku ade blog?? aku pon click...

Erk.... last post January 2009? whahahaaa aku ingat!!!! I tot i want to be an active bloggers once a upon a time...malangnye...masa berlari driku... smpi aku da lupa sumer2 ni. hehee...

2010 already...
cepatnye masa...
dr aku single smpi berdua..
dr excitednyer aku start keje (2008) smpi dah naik borring (skrg)
dr gila n bising dlu...still gila n bising skang
pendek kate...mcm2 dah jd...tp lupe nk update blog


n bila dah jumpa blog nih balik...semangat nk tulis2 tu dtg balik. seronok la plak. nak lg keje kat opis tak byk sgt. mcm boleh jer...
tp kite tgk la nnt...sok aku tulis lagi

4 comments:

ف wildchild ۞ said...

"Wah...aku ade blog?? aku pon click..." fun sungguh ayat ko ni.. haha.. tak pe. semangat siket. ko komen2 la kat blog rakan - rakan kau guna id ko ni. nanti ramai la yang menjenguh kat sini :)

President said...

hai..hai....^_^
lamanya tunggu blog ni berupdate..haha~

keep on blogging..!!!

fafa said...

heheh camne nk active blog? asik lupe id n password jer..hehehe

president...tak pernah bc blog kamu pon?...mesti menarik

fafa said...
This comment has been removed by the author.